LØSNINGSORIENTERET ERFAREN FULLSTACK WEBUDVIKLER PROBLEMKNUSER

Selvstændig webudvikler med mere end 20 års erfaring

Jeg har udviklet hjemmesider, webshops og specialløsninger i mere end 20 år, og fokus på at finde de rigtige tekniske løsninger, når det kommer til at få løst dagligdagens praktiske udfordringer. Når du kontakter mig, har du direkte kontakt med din web konsulent, der har hænderne på tastaturet

Hjemmeside

Jeg bygger professionelle hjemmesider I selv kan administrere og som fungerer på tværs af computere og mobile enheder.

Webshop

Jeg har specialiseret mig i design og tilpasning af DanDomain WebShop og kan levere en e-handelsløsning, der matcher dit behov og ambitionsniveau. Her får du en shopløsning, der sælger.

Programmering

Nogle projekter egner sig ikke til at bygge på eksisterende open source systemer. Hvis du har en unik idé, kan vi hjælpe dig med at realisere den ved at programmere et skræddersyet system.

Kunderne siger...

Steen Gade

Det er en fornøjelse at samarbejde med Simon. Han er effektiv, løsningsorienteret og leverer altid på højt fagligt niveau. Derudover er jeg meget glad for hans support, og i de år, jeg har arbejdet sammen med ham, har der ikke været noget, han ikke kunne løse og hjælpe med. Og de mindre support-ting fikses altid hurtigt og ofte med det samme.
For mig tæller det også, at Simon er en person, jeg godt kan lide at samarbejde med. Og man kan altid regne med at aftaler, deadlines og budgetter bliver holdt.

- Steen Gade , Backwheel Advertising

Webudvikling på flere platforme

Wordpress hjemmeside
Tema og plugin udvikling

Læs om wordpress udvikling
I am a linkI am a linkI am a link
I am a linkI am a linkI am a link

Kontakt

Raketfart ApS
Olaf Ryes Gade 7K
6000 Kolding
Cvr-nr. 39519259

Simon Larsen
Mail: simon@raketfart.dk
Tlf.:22 96 16 17